ONLINE DIGITAL PLATFORM 2022

 

.

Online  promotie & marketing

.

Het online platform van Delta Media is een uniek online automotive, business, luxury, nieuws & informatie platform combinatie op regionaal en landelijk niveau.

Het online platform versterkt de verschillende regionale en landelijke auto-, lease- en garagebedrijven, de business, luxury en de nieuws sector die onderscheidende regionale en landelijke informatie aanbieden.

Het unieke aan het marketing online platform is dat er een online promotiemogelijkheid wordt aangeboden tussen landelijke auto-, lease- en garagebedrijven, business, luxury en de nieuws sector en hun doelgroep.

Kenmerk van het online platform is dat het platform niet in formele zin bestuurd wordt.

Alle organisaties en bedrijven  onderschrijven verschillende strategische doelstellingen en doelen.

 

 

Op basis van distributie en marketing op o.a., de programma’s en op projectmatige basis worden concrete advertenties regionaal en landelijk online gepromoot. Waarbij landelijk of per regio verschillende promotionele nieuws-berichten kunnen worden aangeboden.

Dit betekent dat het vooral gaat om de sturing op de gezamenlijke ‘inzet’ van de betrokken bedrijven en organisaties in het mediaproject en de sturing van de  online activiteiten.

 

 

Want deze regionale en landelijke bedrijven zien wat er in de regionale en landelijke samenleving gebeurt, brengen lanceringen, product-nieuws, controleren de macht en dragen bij aan een sterkere verbondenheid in de regio en op landelijk gebied.

Het online platform, i.s.m. de regionale en landelijke tv- en radio omroepen, zet zich ervoor in om met hun publieke media-aanbod een beter, groter en breder publiek te bereiken, naast meer advertentie mogelijkheden voor de auto, business, luxury en nieuwsbranche.

 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2048x1152-1024x576.jpg

 

Het gezamenlijke regionale en landelijke aanbod op het online platform vormt het uitgangspunt voor een nieuwe en unieke regionale & landelijke promotie & nieuwscyclus.

 

Author

rudydeighton@hotmail.com
Total post: 10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *